Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی‌ها نشان می‌دهد ۴۰ میلیون نفر از مبتلایان به دیابت نوع دو در جهان با کمبود انسولین مواجه می‌شوند. آفتاب‌‌نیوز : حققان بر اساس بررسی‌های جدید اظهار داشتند: تا سال ۲۰۳۰ میلادی حدود ۴۰ میلیون نفر از بیماران مبتلا به دیابت نوع دو که برای کنترل بیماری خود به تزریق انسولین نیاز دارند از دریافت این دارو محروم خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته کارشناسان تنها، بهبود قابل توجه در امکان دسترسی به انسولین برای بیماران مبتلا به دیابت نوع دو می‌تواند راهکاری برای حل این بحران باشد. موارد ابتلا به دیابت نوع دو در سراسر جهان رو به افزایش است که با همه‌گیری چاقی ارتباط دارد. تمامی این بیماران نیازی به تزریق انسولین ندارند اما بررسی‌ها حاکی از آن است تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۷۹ میلیون نفر از مبتلایان به دیابت نوع دو برای کنترل بیماری‌شان به تزریق انسولین نیاز خواهند داشت و نیمی از آنان به این دارو دسترسی نخواهند داشت.
در حال حاضر حدود ۳۳ میلیون نفر به تزریق انسولین نیاز دارند از دسترسی به این دارو محروم هستند.
به گزارش ایسنا، مبه گفته محققان آمریکایی میزان دسترسی به داروی انسولین در حال حاضر بخصوص در آفریقا و آسیا ناکافی است و ضرورت دارد تا اقدامات بیشتری برای مقابله با این چالش درنظر گرفته شود.
به نوشته گاردین، به رغم تعهدات سازمان ملل متحد در درمان بیماری‌های غیر قابل واگیر و تضمین دسترسی جهانی به داروهای دیابت در بخش‌های قابل توجهی از جهان داروی انسولین کمیاب است.

کد خبر: ۵۵۸۱۱۲ تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انسولین دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۶۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی الله زمانی با بیان اینکه تاکنون ۶ واحد تولید نان کامل شروع کار کرده است، گفت: تولید نان کامل در ۸ واحد نانوایی سطح شهر زنجان و ۷ واحد دیگر در شهرستان‌های استان راه اندازی خواهد شد و به ۱۵ واحد نانوایی افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه قیمت نان کامل فعلاً همان قیمت اولیه نان می‌باشد و تغییری نیافته است، افزود: تولید نان‌های فعلی که بر اساس استانداردهای سازمان ملی استاندارد تهیه می‌شود به قوت خود باقی خواهد بود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تولید نان کامل برای همه افراد جامعه ب خصوص بیمارانی که دارای فشار خون، دیابت، مشکلات گواراشی، افراد مبتلا به چاقی و … هستند مفید است.

زمانی با اشاره به اینکه در آرد کامل نه سبوس و نه جوانه گندم حذف نخواهد شد، گفت: مزایای بالایی برای استفاده از آرد کامل و نان کامل وجود دارد چراکه جوانه گندم منبع غنی از انواع ویتامین‌ها از جمله B و E است و سبوس نیز منبع غنی از فیبر بوده و برای افراد با بیماری دیابت، گوارشی و مادران باردار توصیه می‌شود.

کد خبر 6091511

دیگر خبرها

  • آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل