Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل انجمن حمایت از بیماران دیابتی با اشاره به دو علت عمده ابتلا به دیابت، گفت:‌مصرف سرانه شکر در ایران ۶ برابر متوسط جهانی است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شکور امیدی در نشست خبری که در ارتباط با موضوع دیابت و راهکار‌های حمایت از این بیماران برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس برخی از بررسی‌های انجام گرفته حدود ۱۰ درصد از جمعیت ایران و رقمی معادل ۸ میلیون نفر مبتلا به دیابت هستند که ۳ میلیون از این افراد شناسایی شده و بسیاری از مبتلایان از بیماری خود خبر ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه بر اساس برخی بررسی‌ها آمار مبتلایان به دیابت حتی تا ۲۰ درصد از جمعیت کشور می‌رسد و در استان یزد ۲۶ درصد دیالیزی و در قزوین ۱۸ درصد دیالیزی داریم و این مؤید آمار بیشتر مبتلایان به دیابت است.

رئیس کل انجمن حمایت از بیماران دیابتی ادامه داد: ژنتیک و عوامل محیطی دو علت عمده مبتلا به دیابت است که سهم وراثت ۱۰ درصد و عوامل محیطی ۹۰ درصد است؛ بنابراین موضوعاتی مثل چاقی و عدم تحرک و نداشتن آرامش سبب بروز و شدت دیابت می‌شود.

امیدی با بیان اینکه کنترل دیابت در کاهش مرگ و میر ناشی از آن بسیار اهمیت دارد، گفت: آمار مرگ و میر ناشی از دیابت در کشور ما ۶ برابر برخی از کشور‌های مشابه است و این مسئله مؤید ضرورت افزایش آموزش‌ها در این زمینه است.

وی بیان داشت: بسیاری از کشور‌ها آمار بالای دیابت دارند، ولی با ارتقاء آگاهی موفق به کنترل و کاهش مرگ و میر آن شده‌اند، گفت: نبود آگاهی و عدم کنترل بیماری سبب می‌شود بسیاری از این بیماران دچار قطع پا شوند و متاسفانه قطع پای دیابتی در کشور ما در میان کشور‌های منطقه زیاد است.

رئیس کل انجمن حمایت از بیماران دیابتی خاطرنشان کرد: ایرانی‌ها ۶ برابر متوسط جهانی شکر مصرف می‌کند و این مسئله آن‌ها را در معرض ابتلا به دیابت قرار می‌دهند.

امیدی گفت:‌دیابت بیشتر یک محدودیت به شمار می‌رود تا یک بیماری بنابراین همه افراد بالای ۲۰ سال باید تست قند خون دهند و در صورتی که دو بار قند ناشتای آن‌ها از ۱۲۶ بالاتر باشند در آستانه ابتلا به دیابت هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها و پادگان‌ها همچنین کارخانه‌ها از جمله مکان‌هایی هستند که تست قند خون افراد در آن باید اندازه‌گیری شود، گفت: این مسئله در پیشگیری از دیابت می‌تواند بسیار مؤثر باشد. همچنین طی تفاهم نامه‌ای با کمیته امداد قرار شده بحث آموزش و درمان بیماران دیابتی را با همکاری این نهاد انجام دهیم.

رئیس کل انجمن حمایت از بیماران دیابتی گفت:‌انجام برنامه‌های انجمن در راستای سیاست مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بیماری رنجی غیر از رنج بیماری نداشته باشد، است، گفت: دولت به تنهایی نمی‌تواند به ویژه در شرایط کنونی اقدامات لازم را برای حمایت از بیماران انجام دهد. بر همین اساس سازمان‌های مردم نهاد به این مسئله ورود یافتند، ولی متاسفانه دولت سازمان‌های مردم نهاد را بها نداده و آن را رقیب خود می‌داند.

امیدی خاطرنشان کرد: حمایت سازمان‌های بیمه‌گر از بیماران دیابتی همچنین حمایت دولت از سازمان‌های مردم نهاد مرتبط با این بیماران جهت ارائه هر چه بهتر خدمات به این افراد لازم است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مصرف شکر دیابت بیماری دیابت بررسی دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۵۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما روزنامه گاردین در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم، اما گراهام هریسون نوشت: یک مقام ارشد امور مین زدایی سازمان ملل گفت: جنگ اسرائیل در غزه ۳۷ میلیون تن آوار ایجاد کرده که بخش زیادی از آن با بمب‌های منفجر نشده همراه است که پاکسازی آنها ممکن است بیش از یک دهه طول بکشد.

پهر لودمار، رئیس سابق سرویس مبارزه با مین گذاری سازمان ملل در عراق در یک کنفرانس خبری گفت: تقریباً هفت ماه از این جنگ می‌گذرد و به طور متوسط ۳۰۰ کیلوگرم آوار در هر متر مربع زمین در غزه ایجاد شده است.

وی گفت: بر اساس [مقدار] فعلی آوار در غزه، برای پاکسازی آنها، با ۱۰۰ کامیون ۱۴ سال کار لازم است. 

او افزود: با ادامه این جنگ، تخمین زدن مدت زمان پاکسازی غیرممکن است.

لودمار گفت: اسرائیل به دلیل شدت بمباران غزه که بخش‌های وسیعی از نوار غزه را به ویرانه تبدیل کرده است، متهم به «غیرقابل سکونت کردن یک منطقه» شده است.

۶۵ درصد از ساختمان‌های ویران شده در غزه مسکونی بودند.

به دلیل خطر وجود خمپاره، موشک یا سایر سلاح‌های مدفون شده در ساختمان‌های فروریخته یا آسیب دیده، روند پاکسازی و بازسازی آهسته و خطرناک خواهد بود. به طور متوسط حدود ۱۰ درصد از سلاح‌ها در زمان شلیک منفجر نشدند و باید توسط تیم‌های مین زدایی از میان برداشته شوند.

دیگر خبرها

  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران