Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ساسان شرقی فوق تخصص دیابت در حاشیه همایش دیابت اظهار کرد: آمار‌های خوبی را در طی سال‌های گذشته از پیشگیری شیوع دیابت و بیماری دیابت داریم که شاید در کشور‌های منطقه به این شدت دقیق نباشد؛ با توجه به اینکه در ۱۰ سال گذشته آمار‌های ماهم جسته‌وگریخته بود و از شهر‌های مختلفی آمار‌های متفاوتی را داشته‌ایم، ولی خوشبختانه در ۱۰ سال گذشته در سطوح دانشگاهی و وزارتی توانسته‌ایم آمار‌های قابل‌توجه‌ای را دست آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
دستیابی ایران به دستاوردهای جهانی در حوزه درمان دیابت

وی درباره  تشخیص و ارزیابی دیابت تصریح کرد: درواقع اقداماتی که صورت می‌گیرد برنامه مبتنی بر شبکه‌های بهداشت و خانه‌های روستایی خیلی عالی عمل شده است و حتی می‌توان گفت نه‌تنها در تشخیص دیابت بلکه در درمان و پیگیری درمان بیماری به دستاورد‌های مهمی در سطح جهانی رسیده‌ایم.

آموزش مهم‌ترین راه پیشگیری از دیابت

 فوق تخصص دیابت مهم‌ترین راهکار برون‌رفت از چالش‌های عمده عرصه دیابت را توجه به آموزش دانست و گفت: باید پزشکان و بیماران در این زمینه آموزش‌های لازم را ببینند و با این بیماری آشنا شوند. اساس درمان در دیابت، آموزش است.

شرقی گفت: در حال حاضر کنترل دیابت در کشورمان هم‌سطح میانگین جهانی است و حتی در بعضی از مناطق در سطح کشور‌های پیشرفته قرار داریم مهم‌ترین دغدغه ما در حال حاضر دارو‌ها و ابزار‌های درمانی است که در دسترس داریم.

وی ادامه داد: از طرفی استفاده از دارو‌های بهتر و دسترسی بیشتر به مراقبت‌ها و درمان‌های موردنیاز باعث عمر طولانی‌تر مبتلایان و درنتیجه افزایش هزینه‌های مراقبتی و پیشگیری یا درمان عوارض احتمالی در این افراد می‌شود. بیمار دیابتی که قبلاً شاید تا ۶۰ سال امکان زندگی داشت اکنون امید به زندگی بیشتری پیداکرده است و دارو‌های جدید، کیفیت زندگی و کمیت آن را بهبود داده‌اند که نتیجه آن مراقبت و مراجعات بیشتر است.

راهکارهایی برای کاهش قیمت داروهای جدید دیابت

 شرقی ادامه داد: در قیمت دارو‌های جدید کمی دغدغه وجود دارد و ممکن است که عده‌ای از مردم نتوانند تهیه کند، ولی می‌توان این نوید را داد در حال طی کردن مسیری هستیم که بتوانیم با تولید داخل و حمایت دولت قیمت دارو‌های جدید را پایین‌تر بیاوریم تا بیماران بتوانند استفاده کنند.

وی درباره میزان آگاهی مردم در خصوص پیشگیری از بیماری دیابت گفت: حدود دو هزار و اندی اسم بیماری در کشور وجود دارد مانند سرطان، سرماخوردگی، کانسر پروستات که هرکدام دارای یک اسم هستند و جمع این بیماری‌ها حدود ۲۰۰۰ عدد شده است و بی‌شک دیابت تنها بیماری است که در دنیا بیشترین تحقیق و مطالعه بر روی آن صورت گرفته است و می‌توان به‌جرات گفت بی‌تردید آموزش و آگاهی از دیابت از دسته کار‌هایی است که بیشترین بازخورد و آگاهی را در سطح جامعه داشته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۵۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲

بر اساس مطالعات جدید در حوزه پزشکی، یک «آستر نازک» که داخل روده قرار می‌گیرد، می‌تواند به کاهش وزن و حتی درمان دیابت نوع ۲ کمک کند.

به گزارش روزیاتو، در یک آزمایش، ۶۰ نفر با استفاده از این روش به طور متوسط ۱۶ کیلوگرم در یک سال از دست دادند و نیمی از آن‌ها توانستند دستکم به مدت دو سال وزن خود را حفظ کنند.

بیش از یک چهارم افرادی که برای کنترل دیابت خود انسولین تزریق می‌کردند، پس از کنترل قند خون خود موفق به قطع مصرف انسولین شدند.

آستر داخلی روده از طریق دهان و معده وارد بدن می‌شود. به مدت یک سال در بدن باقی می‌ماند و سپس توسط پزشک از طریق دهان خارج می‌شود.

این آستر، ۶۰ سانتی‌متر اول روده کوچک را پوشش داده و میزان جذب قند را کاهش می‌دهد.

کاهش جذب قند نحوه ترشح هورمون‌ها را تغییر می‌دهد و باعث می‌شود که افراد سریعتر احساس سیری کنند.

دکتر باب رایدر که مسئولیت انجام این آزمایش را برعهده داشته، گفته است:

دیابت نوع ۲ و چاقی امروزه بیماری‌های همه‌گیر جهانی هستند.

بسیاری از افراد قادر به حفظ وزن سالم نیستند و با وجود تمامی تلاش‌ها و دارو‌های موجود، سطح قند خونشان خیلی بالاست.

جراحی چاقی می‌تواند موثر باشد، اما دائمی و بی خطر نیست.

مزیت درمان جدید این است که نسبتاً آسان است و دائمی نیست. زیرا آستر پس از حدود یک سال برداشته می‌شود.

این جراحی حدود ۸،۴۰۰ دلار هزینه دارد.

دکتر الیزابت رابرتسون، از موسسه خیریه دیابت بریتانیا گفته است:

کاهش قند خون و رساندن آن به محدوده هدف و حفظ آن می‌تواند بسیار چالش‌برانگیز باشد.

در دسترس بودن روش‌های بیشتری برای درمان دیابت نوع ۲ به این معنی است که افراد مبتلا به این بیماری فرصت بیشتری برای یافتن درمان مناسب خود را دارند، بنابراین شانس بیشتری برای داشتن زندگی طولانی و سالم را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲