Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- موفقیت ۹۵ درصدی سگ‌ها در شناسایی بیماران کرونایی و افزایش نگران کننده زباله‌های پلاستیکی در اقیانوس‌ها از جمله رویداد‌هایی است که طی هفته‎ای که گذشت، رقم خورد. تاریخ انتشار: 20:00 - 29 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۹۶۷۰ خبرگزاری میزان –رویدادهای جالبی طی یک هفته اخیر رخ داده که به برخی از آنها اشاره می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    *بیماران دیابتی ۴ برابر بیشتر در معرض شکستگی استخوان هستند
نتایج یک مطالعه نشان می‎دهد افرادی که دچار بیماری دیابت هستند ۴ برابر بیشتر از سایر افراد احتمال می‌رود استخوان‌های ران و استخوان مفاصل آنها دچار شکستگی شود.

کارشناسان در مطالعات خود دریافتندافرادی که به دیابت نوع اول مبتلا هستند به احتمال زیاد دچار شکستگی استخوان می‌شوند، همچنین بیمارانی که از دیابت نوع ۲ رنج می‌برند در مقایسه با افراد غیر دیابتی احتمال شکسته شدن استخوان‌ها یک سوم است.  
علاوه بر آن، محققان در ادامه تحقیقات خود دریافتند که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ با مصرف انسلین و طول مدت بیماری افزایش می‌یابد.
نویسنده این مقاله و یک متخصص پوست از دانشکده شفیلد می‌گوید «بیماری دیابت می‌تواند عوارض بسیاری مانند مشکلات کلیوی، از دست دادن بینایی، مشکلات مربوط به پا و همچنین آسیب عصبی شود.»   این در حالی است که در حال حاضر بسیاری از بیماران دیابتی و حتی پزشکان از این موضوع که آنها بیشتر در معرض شکسته شدن استخوان هستند، آگاهی ندارند.
شکستگی استخوان‌ها به ویژه در افراد سالمند می‌تواند بسیار جدی و خطرناک باشد.
شکستگی در ناحیه لگن بدترین نمونه از شکستگی به شمار می‌آید که می‌تواند ناتوانی شدید را به همراه داشته باشد.
به نوشته دیلی میل، بر اساس آمار‌ها حدود ۷۶ هزار نفر در انگلیس هر سال دچار شکستگی لگن می‌شوند و تخمین زده می‌شود حدود ۲۰ درصد از افرادی که دچار این نوع شکستگی شدند ظرف یک سال جان خود را از دست می‎دهند.

*ماندن در خانه، جوان ووهانی را راهی بخش ویژه بیمارستان کرد
یک جوان ۲۶ ساله در شهر ووهان در چین در مدت ۵ ماه قرنطینه و ماندن در خانه، ۲۲۴ پوند افزایش وزن داشته است.    
افزایش وزن بیش از صد کیلویی این جوان باعث شد تا اوضاع جسمی وی وخیم شده و او را به بخش اورژانس انتقال دهند.
وی در حال حاضر ۶۱۶ پوند وزن دارد و سنگین‌ترین مرد در شهر ووهان به شمار می‌آید.
طبق گفته بیمارستان، این جوان روش‌های مختلفی را برای کاهش وزن امتحان کرده است.
وی در پایان سال گذشته حدود ۳۹۲ پوند وزن داشته است و قبل از انتقال به بخش اورژانس به پزشکان گفته بود که برای ۴۸ ساعت نتوانسته است، بخوابد.  
به گفته پزشکان، بیمار قبل از انتقال به بخش اورژانس حتی قادر به صحبت کردن نبود و شرایط جسمی وی بسیار وخیم بوده است. بیشتر بخوانید:  فاجعه در برزیل، افزایش مناطق قرنطینه پکن، بازگشایی رستوران‎ها در فرانسه کرونا و سیاست؛ از ابتلای نخست وزیر انگلیس تا مرگ رییس جمهور بروندی  
پزشکان می‎گویند بیمار بعد از ۹ روز ماندن در بخش مراقبت‌های ویژه اکنون در شرایط جسمانی اش پایدار است.

*موفقیت سگ‌ها در شناسایی بیماران کرونایی
از آنجایی که ساخت کیت تشخیص کووید ۱۹ به دلیل پیچیدگی‌هایی که دارد فرآیند زمان بری است، بنابراین به کارگیری حس بویایی سگ می‌تواند روش موثری برای تسریع این روش باشد.
به گزارش کیپ تایمز، دانشمندان در فرانسه در حال حاضر از سگ‌ها به عنوان روش جایگزین در تشخیص کرونا بهره می‌برند.   گرو‌هی از محققان دانشکده دامپرشکی ملی Alfort در انجام تحقیقات خود، ۸ سگ آموزش دیده بلژیکی را آموزش دادند تا افرادی که به ویروس کرونا مبتلا بودند، شناسایی کنند.
در این آزمایش ها، محققان فرانسوی نمونه‌های عرق ۳۶۰ نفر که آزمایش کرونای آنها مثبت بوده و هم افرادی که به کرونا مبتلا نبودند، استفاده کردند.

این گروه از سگ‌ها در ۹۵ درصد موفق شدند افراد مبتلا به کرونا را شناسایی کنند.
پیش از این سگ‌ها موفق شدند با استفاده از حس بویایی خود افرادی را که به بیماری مالاریا مبتلا بودند، شناسایی کنند.

*افزایش نگران کننده زباله‌های پلاستیکی در اقیانوس‌ها
کارشناسان محیط زیست هشدار دادند، شیوع کرونا در جهان میزان آلودگی اقیانوس‌ها را افزایش داده است.
به گفته کارشناسان، زباله‌های پلاستیکی زندگی آبزیان را تهدید می‌کند.
تصاویر و فیلم‌های منتشر شده نشان می‎دهد که ماسک‌های یکبار مصرف و دستکش‎های لاتکس بر روی سطح آب اقیانوس‌ها شناور هستند.
به گفته کارشناسان، تعداد ماسک‌ها و دستکش‌هایی که بر روی سطح آب شناور هستند، بسیار زیاد است.

به نوشته گاردین، تنها در فرانسه ۲ میلیارد ماسک یکبار مصرف در بحران کرونا سفارش داده شده است.
یک کارشناس محیط زیست می‎گوید خطر شناور شدن ماسک‌های دور ریخته شده بر روی آب از چتر دریایی در مدیترانه زیادتر است.  
در دریای مدیترانه سالانه ۵۷۰ هزار تُن پلاستیک وارد جریان آب شده و آن را آلوده می‌کنند، به عبارتی دیگر در هر دقیقه، ۳۳ هزار و ۸۰۰ بطری پلاستکی وارد مدیترانه می‌شود.
این آمار با بحران جهانی کرونا رشد نگران کننده‌ای را از خود نشان داده است.
ماسک‌های یکبار مصرف طول عمر ۴۵۰ ساله داشته و در واقع یک بمب در محیط زیست به شمار می‌آیند و پیامد‌های جبران ناپذیری بر جای می‌گذارند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا اقیانوس ها محیط زیست ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۴۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، پلنگ ایرانی پس از انقراض ببر مازندران و شیر ایرانی، بزرگترین گربه‌سان کشور به شمار می‌رود. کمبود طعمه در اثر شکار غیر مجاز و بی رویه، تخریب زیستگاه طبیعی پلنگ به دلیل توسعه فعالیت‌های انسانی، کشته شدن پلنگ‌ها به دست افراد محلی و شکارچیان متخلف باعث شده است که این گربه‌سان ایرانی به سمت انقراض برود.

«پلنگ در هر کجا به دام‌ها خسارت بزند از طریق صندوق توسعه محیط زیست خسارت آن پرداخت می‌شود.» این گفته کامبیز محسن سلطانی رئیس اداره محیط زیست نوشهر به خبرنگار فارس بود.

در نتیجه تقابل پلنگ با انسان و آسیب‌پذیری این گونه کمیاب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

کمبود طعمه‌های پلنگ در اثر شکار بی‌رویه و تخریب عرصه‌های طبیعی از عوامل مهم کاهش جمعیت و افزایش حمله پلنگ به دام‌های اهلی و تقابل این گونه با انسان بوده است.

«در بخش گسترده‌ای از محدوده پراکنش پلنگ، به‌ویژه در منطقه زاگرس با کمبود طعمه و به‌تبع آن تعارض بین پلنگ و دام‌های اهلی و دامداران روبه‌رو هستیم.» این گفته حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست می‌گوید.

کد خبر 847559 منبع: فارس برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش خبر مهم پاکستان حیوانات - یوزپلنگ آسیایی

دیگر خبرها

  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • پاکسازی محیط زیست توسط کودکان شهر زاوه در هفته زمین پاک + تصاویر