Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرستاری وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی دیابت از آغاز طرح پیگیری بیماران مبتلا به دیابت بعد از ترخیص از بیمارستان خبر داد.

به گزارش برنا؛ مریم حضرتی با اشاره به این که شعار برگزیده فدراسیون بین المللی دیابت برای روز جهانی دیابت امسال، «پرستاران هستند که در مدیریت دیابت تغییر ایجاد می‌کنند»، بر توسعه کلینیک‌های پرستاری دیابت و ضرورت حضور پرستاران در تیم‌های مدیریت دیابت تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ضمن بیان این که در حال حاضر تعداد افراد مبتلا به دیابت در کشور ۵۳۸۷۲۰۰ بوده و میزان شیوع این بیماری در بالغین ۹.۴ درصد است، افزود: بیماری‌های غیرواگیر به ویژه دیابت، با سبک زندگی ناسالم مرتبط بوده و اضافه وزن، چاقی و کم تحرکی از عوامل خطر این بیماری هستند؛ لذا به منظور پیشگیری از بروز بیماری غیرواگیر و یا مدیریت بیماران مبتلا، آموزش همگانی و نیز آموزش خودمراقبتی به بیماران، راهکاری عملی تلقی می‌شود.

حضرتی تصریح کرد: در این راستا، معاونت پرستاری، پایلوت طرح «پرستار پیگیری» را از مدتی قبل آغاز کرده که تاکنون بیماران مبتلا به برخی بیماری‌های غیرواگیر شامل بیماریهای قلبی، بیماری‌های مزمن تنفسی و سکته مغزی جمعیت هدف طرح بوده‌اند که اخیرا پیگیری بیماران مبتلا به دیابت نیز در دستور کار قرار گرفته است. در این طرح، بیماران مبتلا به بیماری‌های نامبرده پس از ترخیص از بیمارستان، توسط پرستار پیگیری مورد ارزیابی‌های دوره‌ای قرار می‌گیرند تا از توانمندی آن‌ها در امر مراقبت از خود و تبعیت از درمان اطمینان حاصل شود. 

معاون پرستاری وزیر بهداشت ضمن تشریح برنامه‌های این معاونت در بزرگداشت هفته ملی دیابت، به مشارکت از برگزاری دو وبینار در روزهای ۲۵ و ۳۰ آبان ماه جاری خبر داد که طی هماهنگی‌های انجام شده، ۴۵۰ نفر از پرستاران شاغل در کلینیک‌های دیابت و بخش‌های مرتبط، از سراسر کشور در این دو وبینار شرکت خواهند کرد. 

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، ۱۴ نوامبر به عنوان روز جهانی دیابت نامگذاری شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان پرستار درمان وزارت بهداشت وزیر بهداشت بیماران مبتلا مبتلا به دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۹۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر، سازمان نظام پرستاری پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌ نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران در ۳۱ ماده تنظیم شده است که پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است.

وی افزود: مهم‌ترین محورها استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مثل قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم. نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به ویژه بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

جهان‌پور ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

وی گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج‌نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ماست و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر، سازمان نظام پرستاری پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داد.

کد خبر 748838

دیگر خبرها

  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • همایش تجلیل از خیران سلامت فریدونشهری
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است