Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن دیابت ایران، گفت: در خصوص تولید انسولین گام‌های ارزشمندی برداشته ایم و انسولین‌های مدرن نیز در کشور ما در حال تولید است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیرکامران نیکوسخن، در حاشیه اولین کنگره مجازی دیابت در ایران که به مناسبت روز جهانی دیابت برگزار شد، در خصوص اهمیت تامین انسولین برای بیماران دیابتی، اظهار داشت: متاسفانه از سوی برخی از بیماران دیابتی، بحث کنترل قند خون و مصرف دارو‌ها و انسولین به صورت جدی و دقیق، در نظر گرفته نمی‌شود، این در حالی است که یکی از ضروری‌ترین موضوعات برای این بیماران، افزایش توانمندی‌ها و خودکنترلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در خصوص مصرف انسولین در کشور، تصریح کرد: افراد مبتلا به دیابت نوع یک، به دلیل اینکه بدنشان قادر به تولید انسولین نیست، باید از انسولین استفاده کنند. برآورد‌های کلی نشان می‌دهد که حدود صدهزار بیمار دیابتی نوع یک در کشور وجود دارند که این افراد حتما باید از انسولین استفاده کنند.

نیکوسخن با اشاره به بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲، افزود: افراد دیابتی نوع ۲، در ابتدا نیاز به انسولین ندارند و معمولا درمان آن‌ها از طریق دریافت دارو است، اما به دلیل اینکه دیابت یک بیماری پیشرونده است، آن‌ها هم پس از مدتی به انسولین نیاز پیدا می‌کنند. به طور تقریبی می‌توان گفت که از میان بیماران نوع ۲ در کشور، حدود ۵۰۰ هزار نفر نیاز به دریافت انسولین دارند.

وی با اشاره به روز جهانی دیابت، ادامه داد: امسال، صد سال از تولید انسولین در جهان می‌گذرد و به عبارتی تولید صدسالگی انسولین است و با پیشرفت‌هایی که اتفاق افتاده، بشر توانسته است ضمن کنترل قند خون بیماران دیابتی، کیفیت زندگی آن را نیز ارتقا بخشد.

نیکوسخن با اشاره به اینکه تولید انسولین در ایران سابقه زیادی دارد، ادامه داد: کشور ما هم در خصوص تولید انسولین گام‌های ارزشمندی برداشته و خوشبختانه انسولین‌های مدرن نیز در کشور ما در حال تولید است.

به گفته وی، انسولین‌های ایرانی، با ارزیابی و تایید وزارت بهداشت در داروخانه‌های سراسر کشور توزیع شده و مردم می‌توانند آن را تهیه کنند

مدیرعامل انجمن دیابت ایران تصریح کرد: به طور کلی مردم باید نسبت به همه دارو‌هایی که در سطح داروخانه‌ها وجود دارد اطمینان خاطر داشته باشند، چرا که بحث اثربخشی آن‌ها و نیز بحث‌های کیفی آن قطعا توسط سازمان غذا و دارو بررسی شده است. خوشبختانه ما در طول این مدت، از بیمارانی که انسولین ایرانی را مصرف کرده اند، گزارشی مبنی بر مشکل خاصی در آن‌ها دریافت نکرده ایم و امیدواریم با همت همه دست اندرکاران، به نقطه خودکفایی برسیم تا بیماران برای تامین انسولین دغدغه نداشته باشند.

خودسرانه میزان انسولین را تغییر ندهید

در ادامه این برنامه، امیر ضیایی فوق تخقق بیماری‌های غدد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار داشت: متاسفانه بیماران تا زمان ظهور عوارض دیابت، آن را جدی نمی‌گیرند. این درحالی است که دیابت، به مرور زمان، دستگاه‌های مختلف بدن را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد و عوارضی که گاه جبران ناپذیر است را به افراد تحمیل می‌کند و به همین جهت ما به همه بیماران تاکید می‌کنیم که باید نسبت به کنترل قند خون دقت نظر داشته باشند و ارکان آن را مراقبت کنند.

به گفته وی، فعالیت بدنی، رژیم غذایی و استفاده از دارو‌ها مهمترین ارکانی است که یک بیمار دیابتی باید به آن توجه داشته باشد و بیماران باید توجه داشته باشند که نباید خودسرانه میزان انسولین و سایر دارو‌های خود را تغییر دهند

ضیایی در خصوص مصرف انسولین اضافه کرد: انسولین‌های نوترکیب و آنالوگ در دنیای امروز، گام بلندی است که در تولید انسولین برداشته شده و خوشبختانه در کشور ما، با تولید انسولین بازالین، دسترسی بیماران به این دارو تسهیل شده است.

وی در خصوص کیفیت انسولین ایران، تاکید کرد: تولید انسولین بازالین در کشورمان با تایید وزارت بهداشت انجام شده و این نشان می‌دهد که بیماران می‌توانند در سراسر کشور از آن بهره‌مند شوند و این یک وظیفه ملی است که از دارویی که کیفیت دارد، حمایت کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دیابت انسولین کنترل قند خون دیابت نوع یک تولید انسولین داشته باشند کشور ما دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۸۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مظهری، رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه هاست و فقط حمل دارو با ابلاغ این آیین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام میشود.
وی افزود: این آیین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز میشود.
مظهری ادامه داد: توزیع دارو بر بستر اینترنت بزودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز می شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می شود.
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در پایان گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیکترین داروخانه به محل سکونت میتوانند داروی خود را سریع تر دریافت کنند .

دیگر خبرها

  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران