Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@02:38:27 GMT

۳۰ میلیون بیمار دیابتی از انسولین محرومند

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۷۲۱۰۸

۳۰ میلیون بیمار دیابتی از انسولین محرومند

به گزارش جام جم آنلاین، سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز گذشته (جمعه) اعلام کرد: تعداد افراد مبتلا به دیابت در جهان رو به افزایش است و این درحالیست که ده‌ها میلیون نفر نمی‌توانند انسولین مورد نیاز خود را تامین کنند.

سازمان جهانی بهداشت بر لزوم کاهش قیمت و افزایش چشمگیر دسترسی به این داروی حیات بخش تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در حال حاضر تخمین زده می‌شود که بیش از ۴۲۰ میلیون نفر در جهان به بیماری دیابت مبتلا هستند که در چهار دهه گذشته تقریبا چهار برابر افزایش داشته است.

بنابر اعلام این سازمان، پیش بینی می‌شود که این رقم تا پایان این دهه به بیش از نیم میلیارد نفر برسد. اما با وجود عرضه فراوان داروی انسولین، قیمت بالای این دارو، دسترسی به آن را برای بسیاری از مبتلایان به دیابت دشوار کرده است.

«کیو سیانگ تای» از بخش دسترسی به دارو‌ها و محصولات بهداشتی این سازمان گفت: شکاف قابل توجهی در دسترسی به این دارو در سطح جهان به‌ویژه در کشور‌های کم درآمد وجود دارد.

به گزارش ایسنا، سازمان جهانی بهداشت در گزارشی تازه، خیانت به همبستگی محققان کانادایی که ۱۰۰ سال پیش انسولین را کشف کردند، محکوم کرد. دو کاشف انسولین یافته‌های خود در مورد بیماری دیابت را تنها به قیمت یک دلار فروختند و اصرار داشتند که این کشف به تمام مردم دنیا تعلق دارد.

هرچند به گفته تدروس آدهانوم، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت متاسفانه، این همبستگی تحت تاثیر تجارت چند میلیارد دلاری قرار گرفته و دسترسی به این دارو را با چالش مواجه کرده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت انسولین دیابت سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۲۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • ببینید | تلاش مرد فداکار برای رساندن دارو به دختر بیمار
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان