Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فاطمه نواییان روز شنبه در آستانه ۱۴ نوامبر (۲۳ آبان) روز جهانی دیابت افزود: در ۳۰ سال گذشته آمار مبتلایان به این بیماری بیش از ۱۵ برابر افزایش یافته است، این در حالی است که حدود ۷۵ درصد آنان از بیماری خود مطلع هستند.

وی به ابتلای بیش از ۴۲۵ میلیون نفر به دیابت در جهان اشاره کرد و اظهار داشت: در پی هشدارهای متخصصان مبنی بر افزایش روزافزون دیابت و هزینه‌های درمانی آن، فدراسیون بین‌المللی دیابت از سال ۱۹۹۱ سالروز ولادت فردریک بانتینگ کاشف انسولین ۱۴ نوامبر را به عنوان روز جهانی دیابت اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی هدف از برگزاری این روز جهانی را ارتقای سطح آگاهی عمومی جامعه درخصوص علل، ‌علایم، درمان و عوارض مربوط به دیابت بیان کرد و گفت: آمار مبتلایان به دیابت در سراسر جهان رو به افزایش است و در سال ۱۹۸۵ میلادی آمار دیابتی‌ها در جهان ۳۰ میلیون نفر در جهان برآورد شده بود درحالی که امروز بیش از ۴۲۵ میلیون نفر در سراسر دنیا به این بیماری مبتلا هستند و این رقم تا سال ۲۰۴۰ میلادی به بیش از ۶۰۰ میلیون نفر می رسد.

نواییان تصریح کرد: امسال از ۲۲ تا ۲۸ آبان ۱۴۰۰ از سوی وزارت بهداشت به منظور آگاهی رسانی عموم هموطنان درباره بیماری دیابت و تاکید بر اهمیت مراقبت در این بیماری به عنوان هفته ملی دیابت اعلام شده است.

وی یادآور شد: همچنین امسال مراسم این روز جهانی توسط وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، وزارت آموزش و پرورش، انجمن متخصصان غدد درون‌ریز، اداره کل سلامت شهرداری تهران، وزارت ورزش و جوانان، شرکت های داروسازی، انجمن های دیابت و سایر دست اندرکاران در سراسر کشور برگزار می شود.

رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، شعار روز جهانی دیابت در سال ۲۰۲۱ را دسترسی به درمان دیابت و شعار هفته ملی دیابت سال ۱۴۰۰ را مراقبت دیابت، امروز بیشتر از همیشه عنوان کرد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی امسال نیز همچون سال های گذشته برای این هفته فعالیت‌های متعددی را طراحی و برنامه ریزی کرده است.

نواییان یادآور شد: برنامه های هفته ملی دیابت امسال با تاکید بر فعالیت‌های مجازی طبق روز شمار هفته ملی دیابت انجام می شود که از آن جمله می توان به اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مردم درخصوص بیماری دیابت و فرصت های موجود درمان آن، امکانات تشخیصی و مراقبتی موجود در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه، شروع سنجش میزان هموگلوبین گلکوزیله در سطح مراکز خدمات جامع سلامت توسط دستگاه های پرتابل کنترل Hga۱c در بیماران دیابتی تحت پوشش اشاره کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دیابت انسولین دانشگاه علوم پزشکی هفته ملی دیابت میلیون نفر روز جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۵۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • همایش تجلیل از خیران سلامت فریدونشهری
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟